BN Covermaterials wordt Balacron International

1 jan 2019

Vanaf 1 januari 2019 wordt de naam BN Covermaterials vervangen door de naam Balacron International.

BN Covermaterials wordt Balacron International

 Vanaf 1 januari 2019 wordt de naam BN Covermaterials vervangen door de naam Balacron International. Met deze wijziging wordt de merknaam de bedrijfsnaam. Een naam die refereert aan het product dat wij al tientallen jaren leveren aan klanten over de hele wereld. Deze naamswijziging maakt onderdeel uit van een grootscheepse rebranding van onze activiteiten op het gebied van omslagmateriaal.  
 
Balacron International zal als paraplu dienen voor drie nieuwe merknamen die wij ook vanaf 1 januari 2019 zullen voeren: Balacron Cover, Balacron Security (voorheen BN security) en Balacron Digimedia (voorheen BN Digimedia).  

Vier collecties: Heritage, Spectrum Atelier, Textile

In het kader van deze rebranding hebben wij onze gehele assortiment tegen het licht gehouden en opgesplitst in vier verschillende collecties: Heritage, Spectrum, Atelier en Textile. Collecties met ieder een eigen karakter. Zo staat Heritage voor de basis. Voor tijdloze designs in combinatie met hoge kwaliteit en pure functionaliteit. Spectrum biedt een uitgebreide range van kleuren. Van zachte pasteltinten tot duidelijke signaalkleuren. Dat geldt ook voor de designs, die van ingetogen tot extravert en van praktisch tot emotioneel zijn. De designs en toepassingen van Atelier zijn grensverleggend en innovatief. Designs die een statement maken. Vaak gedurfd en altijd vernieuwend. Textile biedt, zoals de naam al verraadt, een brede range aan designs en toepassingen, waarbij textiel de basis vormt. In alle soorten en maten.  

Communicatie

Ook wat betreft de communicatie is er een en ander veranderd. Wij hebben een nieuwe website ontwikkeld (www.balacron.com) en zijn vanaf 1 januari 2019 ook te vinden op de social media Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest onder Balacron covers. Daarnaast zijn onze presentatiematerialen  vernieuwd: de bestaande presentatiemappen zijn vervangen door Leporello’s en wij hebben onze sample service geoptimaliseerd.  

Nieuwe logo Balacron International
Nieuwe logo Balacron International